Hem / Fakta & Tips

Fakta & Tips

Par som pratat ut om PMS, står och håller om varandra på en utsiktsplats.

Hjälp din partner förstå dig och din PMS

Att förbereda, upplysa och berätta om hur din PMS påverkar dig varje månad kan vara riktigt jobbigt, men också en  äkta ”life-saver” för ert förhållande.

Läs mer
Kvinna som undrar om hon har PMS eller är i klimakteriet

PMS eller Klimakteriet?

PMS, klimakteriet eller förklimakteriet?! Du är mer irriterad än vanligt, personer i din närhet har plötsligt blivit idioter, du känner dig inte alls som vanligt. Läs om skillnaderna här.

Läs mer
PMS efter att du fött barn och under småbarnsåren

PMS efter att du fött barn

Tvätthögarna är gigantiska, ungarna skriker högre än vanligt, orken är som bortblåst och chokladsuget är astronomiskt. Det märkliga är att det alltid inträffar dagarna före mens. Känns det här igen? Det är inte universum eller slumpen som bråkar med dig, utan det är troligen PMS som ger sig till känna.

Läs mer
Krill

Vad är krillolja?

En av ingredienserna i Premens är krillolja som utvinns från krill, ett litet kräftdjur med hälsofrämjande omega-6 och omega-3-fettsyror (EPA & DHA),omega-9, fosfolipider, kolin och astaxanthin. Läs mer om krillolja och dess goda egenskaper!

Läs mer
Kosttillskott Femifert, kvinna som tar ett kosttillskott.

Kosttillskott

Alla kosttillskott som säljs i Sverige, på apotek och hälsokostaffärer, går igenom kvalitetskontroller och omfattas av EU´s regelverk. Regelverket ser till att kosttillskottet är säkert och håller en hög kvalitet. Det är hela produktionskedjan som omfattas – från produktutveckling till hur förpackningen ser ut.

Läs mer

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå